Personvern og informasjonskapsler

Vi er opptatt av at du forstår hvordan vi håndterer data om deg, og i denne personvernerklæringen forklarer vi hvilken data vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker de til. På denne siden kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger.

Tunkatten er underlagt norsk lov, og vi følger de til enhver tid gjeldene regler for personopplysninger, og behandling av disse. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte brukeren av tunkatten.no, med mindre noe annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med driften av tunkatten.no, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Tunkatten og underleverandører som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på nettsidene til Datatilsynet.

Innsyn, endring og sletting av informasjon

Du har rett til å få opplyst fra oss hvilke personopplysninger som vi har registrert om deg. Dersom de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene rettes eller slettes i samsvar med gjeldende lovgivning.

Dersom du ønsker å få informasjon om hva slags type opplysninger som er registrert om deg, ønsker innsyn/retting/sletting i det som er registrert om deg, eller har generelle spørsmål om behandlinger av personopplysninger ved Tunkatten, kan du ta kontakt med oss på admin(a)aasentunet.no

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker infokapsler på nettsidene våre. En informasjonskapsel, enten midlertidig eller vedvarende, er en liten fil som inneholder en viss mengde data som blir lagret på datamaskinen din.

Vi ønsker at vår hjemmeside skal være så brukervennlig som mulig, og informasjonskapsler hjelper oss å oppnå dette målet. Du kan selv bestemme om du vil tillate bruk av informasjonskapsler.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten fil som inneholder en viss mengde data. Denne filen kan vår nettside sende til nettleseren din. Denne informasjonskapselen kan da hentes av oss, noe som tillater oss å tilpasse våre nettsider og tjenester tilsvarende. Det er viktig å presisere at informasjonskapsler ikke samler inn personopplysninger lagret på hverken harddisken eller datamaskinen din.

Tunkatten samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på tunkatten.no. Verktøyet vi benytter for å innhente denne statistikken er Google Analytics.

Vi samler inn nettstatistikk for å forbedre nettstedet og måle hvor godt det fungerer. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Les mer om Google analytics og personvern her

Hvordan deaktivere informasjonskapsler?

Tunkatten bruker ikke informasjonskapsler til å samle inn personlig, identifiserbar informasjon om deg. Skulle du likevel ønske å deaktivere, avvise eller blokkere bruken av informasjonskapsler, vil muligens noen deler av tunkatten.no ikke fungere fullt ut.

Du kan også slette informasjonskapsler som har blitt lagret på din datamaskin. Dette gjør du via menyen i nettleseren din. Hvordan dette gjøres, avhenger av nettleseren din.

Les mer om deaktivering av informasjonskapsler hos Google her

..